Werkervaring

2018 - heden: SUPERVISOR

 

Beschrijving:  Supervisie voor professionals ivm thema's aangaande werkhervatting, loopbaanbegeleiding, coaching, HSP, enz. 


2011 - heden: COACHING – TRAINING


Beschrijving: Specialisatie in stress & burn-out, hoogsensitiviteit, loopbaanbegeleiding, …. Ik geef individuele begeleiding voor particulieren en professionele klanten (coaches, psychologen, therapeuten, scholen, bedrijven). Zowel jongeren als volwassenen. Daarnaast verzorg ik regelmatig workshops, lezingen en opleidingen in België en Nederland.


2012 - heden: Algemeen Management - ERA WoonGoed


Beschrijving: Office Manager, ombudsman, managementsdata beheren, leveranciers, …. Ad hoc als medezaakvoerder in het bedrijf van mijn man


2007 - 2012: Process Manager - KBC


Beschrijving: Business process mapping, herstructureringsprojecten, opzetten implementatieplannen, business score cards en kosten-batenanalyses in het kader van de human resource projecten rond opleidingen en internationale kredietprocessen, onkosten, leiding geven over een team van een tiental applicatiebeheerders voor de ondersteunende systemen aan het proces. Verder ook opleiding geven over diverse takken van het proces en enkele praktische opleidingen om mijn team verder te helpen ontwikkelen.….


2005 - 2006: Expert Vervoer te Land - Beleidscel van de Minister van Mobiliteit Landuyt 


Beschrijving: Opzetten, begeleiden en afwerken van projecten, beleid opstellen inzake personenwagens, motoren, goederen- en personenvervoer, klachtenbehandeling, overleg met stakeholders, adviseren Minister, beantwoorden parlementaire vragen, …


2003 - 2004: Management Consultant - Arch International


Projectervaring: Ecolab (Operations), CDE (herstructurering), AXA (training), De Lijn (Marketing – Netmanagement), Knauf (Logistiek),…

Beschrijving: Business process mapping, herstructureringsprojecten, opzetten implementatieplannen, business score cards en kosten-batenanalyses.


2000 - 2003: Management Consultant/implementation manager - EPi


Projectervaring: Coca Cola (logistiek/HR project), Centea (administratief), Connex (commercieel project), …

Beschrijving: Als implementation manager was ik verantwoordelijk voor het identificeren van problemen met betrekking tot efficiëntie, communicatie en structuur binnen het bedrijf van de klant op een projectmatige manier. Vervolgens zocht ik, samen met mijn team van consultants en de klant, naar oplossingen om ze daarna te implementeren en op te volgen. Dit betekende dat ik de klant, van het laagste niveau tot en met het topmanagement, nauw begeleidde, trainde en actief coachte teneinde het vooropgestelde doel te bereiken, nl. nieuwe cultuur, structuur, besparingen en efficiëntere werkwijze.

In mijn functie maakte ik voortdurend gebruik van mijn talenkennis (werkzaam binnen Europa), presentatie- en computervaardigheden, alsook de fundamentele managementvaardigheden. Het selecteren, begeleiden en opleiden van geschikte consultants en task forces maakte ook een deel uit van het project. People management, CRM, flexibiliteit, analytische geest, cijfermatig inzicht, stressbestendigheid en team spirit zijn een evidentie in deze functie.


1999 - 2000: Accountmanager - Katoen Natie Bulk Terminals


Beschrijving: Account manager bij KTN Bulk Terminals betekende in een partnership relatie met de klant samenwerken om de logistiek en verpakking van een hoogwaardig product te verzorgen. Ik had hiervoor een team van administratieve bedienden en arbeiders onder mijn verantwoordelijkheid.


1998 - 1999: Junior Associate Systems Engineer - CTG


Beschrijving: computerprogrammatie in COBOL en JCL 

                                    

1997 - 1998: Customer services representative (ad interim) - Kredietbank 


Beschrijving: administratief bediende met loketfunctie

 

1995 - 1997: Customer sales representative - Thomas Cook


Beschrijving: administratief bediende met loketfunctie (parttime als student).