REFERENTIES

FEEDBACK C.T. (2020)

Deze maand gaf Veronique Jochems een infoavond voor Huis van het Kind Druivenstreek over hoogsensitiviteit bij kinderen. Fijn was het om te merken hoe flexibel ze reageerde om de lezing online te geven ipv fysiek.  Wij kregen niets dan lovende reacties van de ouders. De theoretische kaders werden kort maar duidelijk uitgelegd, gevolgd door veel voorbeelden uit haar praktijk als coach en ook uit haar ervaringen als mama. Dit maakte het heel bruikbaar en de ouders kregen echt handvatten en tips mee die ze de volgende dag konden uitproberen. On top bezorgde Veronique nog een boekenlijst waar nog meer info kan uitgehaald worden. Een ervaren spreekster die heel authentiek is en goed voorbereid voor de zaal staat.

Carla Timmermans – Huis van het Kind Druivenstreek


FEEDBACK S.T. (2019)

Ik heb gisteren heel veel geleerd. Ik ben je heel dankbaar daarvoor.... Stickers en labels die passen beter in de kledingwinkel he.


FEEDBACK T.M. (2019)

Nogmaals een dikke, dikke merci om mij moed te geven in mijn wens tot carrièreswitch. Jouw enthousiasme en goede raad hebben me helemaal 'opgekrikt' en ik kijk ernaar uit mijn tanden in deze uitdaging te zetten!! 


FEEDBACK S.S. (2018)

... Ik heb heel veel aan je tips gehad, veel geleerd.... En door jouw humor had ik echt elke keer weer zin om te komen. Ik heb ook goed gelachen.


FEEDBACK V.G. (2017)

Wou je nogmaals bedanken voor je begeleiding. ... Ik heb een heel goed en zelfzeker gesprek kunnen voeren waar ik alles heb kunnen zeggen.... Ik zie mogelijkheden en ben zoooo gelukkig.


FEEDBACK E.H. (2016)

Ik moet altijd glimlachen als ik aan je denk, omdat mijn zoon zoveel aan je heeft. Je verricht echt wonderen met je manier van aanpak, je begrip, je echtheid. We zijn zo blij dat we je gevonden hebben. 


FEEDBACK K.P. (2015)

Boeiende gastles over werking van de hersenen bij stress. De leerlingen waren enorm geboeid en konden heel wat dingen toepassen op hun eigen ervaringen.

Ik ben er zeker van dat dit een onderwerp is dat heel wat kinderen boeit. Voor ons was deze les een unieke ervaring!

Kaatje Peeters (Juf van de kangoeroeklas van Sint-Ursula Klim op in Lier) - mei 2015


FEEDBACK VAN E.J. (2014)

Ik vond het een aangename en positieve ervaring. Alles was perfect!


FEEDBACK VAN B.V.P. (2011)

Veronique kan goed luisteren, maar greep ook in als ik de neiging had om af te dwalen. Ze was heel erg professioneel en ik kon in alle vertrouwen alles aan haar kwijt. 

Mijn doel – de knopen over mijn werkcarrière ontwarren – is zeker bereikt. Ik zie de dingen nu veel helderder en ben er nu ook van overtuigd dat ik eruit kom. Veronique heeft me de ‘tools’ aangereikt waarmee ik nu verder kan.


FEEDBACK VAN A.L.  (2011)

Voor mij is er in ieder geval 1 duidelijk doel bereikt: dit traject heeft me duidelijk gemaakt wat ik wil. Bovendien kan ik concreet met dit doel verder aan de slag. Ook in de relatie met mijn naaste omgeving heb ik concrete tips-and-tricks aangereikt gekregen om op een andere manier trachten om te gaan met bepaalde mensen, een manier die mezelf ook gelukkiger lijkt te maken.